Confidentialitate 2018-05-04T12:18:00+00:00

Caring For Life

Kind words can be short and easy to speak, but their echoes are truly endless. Avada Health focuses on you as if it was our own family.

Learn More

Confidentialitate

Accesul privilegiat al Time Factory EU la informatiile clientului implica asigurarea integrala asupra confidentialitatii informatiilor la care are acces.

Informatiile obtinute in cursul activitatilor derulate de angajatii, colaboratorii sau consultantii nostri nu pot fi dezvaluite unei terte parti fara consintamantul scris al clientului. Atunci cand legea prevede ca informatiile sa fie dezvaluite unei terte parti, clientul este informat despre informatiile furnizate conform prevederilor legale.

Time Factory EU se obliga sa pastreze confidentialitatea asupra tuturor informatiilor primite, la toate nivelele (evaluare, luare a deciziei) prin:

  • semnarea si insusirea Codului Deontologic, care prevede in mod expres cerinte privind asigurarea confidentialitatii
  • proceduri administrative privind sanctiunile in cazul nerespectarii confidentialitatii;

Time Factory EU are responsabilitatea asigurarii ca pe intreaga durata a prestarii serviciilor catre terti sa se asigure respectarea angajamentului deontologic si va aplica prompt masurile care se impun in cazul constatarii incalcarii acestuia.

Protectia datelor cu caracter personal reprezinta un domeniu nou pentru spatiul legislativ din Romania. Continutul sau priveste, intr-o forma generica, dreptul persoanei fizice de a-i fi aparate acele caracteristici care conduc la identificarea sa si obligatia corelativa a statului de a adopta masuri adecvate pentru a asigura o protectie eficienta.

In acest scop a luat fiinta si in Romania o autoritate centrala abilitata cu astfel de atributii de control, Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Recent infiintata, prin Legea nr. 102/2005. Autoritatea isi exercita competenta stabilita in principal de Legea nr. 677/2001 in conditii de independenta fata de orice autoritate publica sau entitate de drept privat.

Prin Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date a fost transpus acquis-ul reprezentat de Directiva 95/46/EC, care reglementeaza cadrul juridic general al protectiei datelor personale la nivelul Uniunii Europene.

Atributiile Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sunt specifice oricarei institutii de control, putand investiga prelucrarile de date cu caracter personal care cad sub incidenta Legii nr. 677/2001 si aplica sanctiuni, in cazul in care constata incalcarea dispozitiilor legale de catre operatorii de date cu caracter personal, in urma sesizarilor din oficiu sau pe baza unor plangeri depuse de persoanele lezate in drepturile lor.

Pentru ca aplicarea corecta a unui act normativ nou presupune o cunoastere corespunzatoare a prevederilor sale, consideram ca prin intermediul informatiilor furnizate prin intermediul site-ului atat operatorii de date cu caracter personal, cat si persoanele fizice ale caror date personale sunt prelucrate, vor avea ocazia de a aprofunda si intelege care sunt obligatiile si respectiv, drepturile reglementate.

Daca aveti orice intrebari sau nelamuriri cu privire la termenii si conditiile prezente, drepturile de proprietate intelectuala sau politicile de confidentialitate, va rugam contactati-ne la contact@fabrica-de-timp.ro

OUR PATIENTS SAY

Un medic tanar, informat si un adevarat profesionist!

Mirela Stancu

Un medic minunat, empatic si profesionist! Recomand cu incredere!

Madalina Stan

Un adevarat profesionist! Un medic excelent! Recomand!

Fieraru Cristiana

Recomand cu încredere!

Crinu Badescu
0
PACIENTI
0
PROCEDURI FIV
0
ECOGRAFII
0
COPII NASCUTII